UYN Community Mask Junior
UYN Community Mask Junior

UYN Community Mask Junior

M100003
€ 14,95
Incl. BTW

Herbruikbaar en wasbaar mondmasker. Voor kinderen van 7-12 jaar.

Maat
  • S
Kleur
  • Lt Blue

UYN GEMEENSCHAPSMASKER KIDS

 

Maskers kunnen het bewustzijn van sociale afstandelijkheid en gezondheidsgerelateerd gedrag ondersteunen, zowel voor onszelf als in onze interacties met anderen. Het UYN Community-masker past perfect rond de mond en neus en zorgt voor ergonomische afdichting aan de randen. De driedimensionale breitechnologie maakt het ademend en door de toevoeging van Texlyte Nano is het vochtafstotend en droogt het zeer snel. Het is belangrijk om het masker regelmatig op 60 ̊C te wassen. Dit is voldoende om ziekteverwekkers en virussen te elimineren. Het masker mag maar door één persoon worden gebruikt; het is ook geschikt voor sportieve activiteiten. Duurzaam en herbruikbaar.

 

Het Community Mask is geen medisch product en biedt geen bescherming tegen infectie. Het fungeert als een barrière die het risico op besmetting van anderen verkleint, omdat het het bereik van de druppeltjes die worden uitgeworpen wanneer mensen hoesten, niezen en praten, kan verkorten.

 

 

Texlyte Nano

 

UYN-kledingstukken gemaakt met Texlyte Nano zijn extreem comfortabel dankzij hun pH-gebalanceerde en hypoallergeen effect. Tegelijkertijd is de hightechvezel Texlyte Nano erg licht, waardoor lucht vrij kan circuleren tussen de huid en het kledingstuk. Dit vermindert ook het totale gewicht van de apparatuur voor langere perioden van activiteit.

 

 

Wassen:

  • Normaal proces 60 °

  • Niet bleken

  • Niet in de droger

  • Niet strijken

Niet stomen

19 Items
Nieuw
8054216455156
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking