PRIVACY STATEMENT CARL DENIG

Toepasselijkheid

Deze Privacyverklaring van Carl Denig is van kracht voor de verzameling, het gebruik en andere vormen van verwerking van persoonsgegevens door Carl Denig in verband met onze dienstverlening, en de website carldenig.nl. Door het gebruik van deze website erken je en ga je akkoord met de voorwaarden van deze Privacyverklaring.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Carl Denig, Weteringschans 113-115, 1017 SB Amsterdam, is de rechtspersoon die verantwoordelijk is voor alle verzameling en alle verwerking van jouw persoonsgegevens in verband met de diensten en website van Carl Denig. Carl Denig is toegewijd aan het respecteren en beschermen van je privacy en de veiligheid van de persoonsgegevens die je met ons deelt.

Waarom verzamelen we jouw persoonsgegevens?

Als je ervoor kiest om je persoonsgegevens te registreren, contact met ons op te nemen of onze website te bezoeken, verzamelen we enkele persoonsgegevens van je. Deze persoonsgegevens kunnen wij verwerken voor de volgende doeleinden:

 1. op persoonlijke wijze met je te communiceren of je te informeren over producten en/of diensten van Carl Denig;

 2. het bieden van klantenservice, inclusief service rondom het kopen van diensten en/of producten, het vervullen van garantieverplichtingen en productherroepingen voor onze eigen dienstverlening en die van gelieerde bedrijven, en het behandelen van klachten en verzoeken om inlichtingen;

 3. je aankoop van producten bij Carl Denig te verwerken inclusief financiële en logistieke afhandeling;

 4. je account bij Carl Denig te verwerken;

 5. je deelname aan prijsvragen, promoties, enquêtes of websitefuncties te verwerken;

 6. marktonderzoek uit te voeren en onze bedrijfsvoering, diensten en Carl Denig merkproducten te verbeteren;

 7. statistische analyses uit te voeren en hierover te rapporteren;

 8. het bieden van diensten en producten op het Internet;

 9. het communiceren met betrokkenen en het bieden van een loyaliteitsprogramma;

 10. het bieden van app-functionaliteiten, inclusief het verzenden van relevante commerciële berichten;

 11. toekomstige promotionele en marketingtechnische informatie met je te communiceren, inclusief doeleinden voor direct marketing en retargeting;

 12. het voldoen aan onze wettelijke verantwoordelijkheden, beslechting geschillen en handhaving van onze overeenkomsten;

 13. als anderszins aangegeven op of rond het moment waarop de persoonsgegevens worden verzameld.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Welke gegevens we exact verzamelen, is afhankelijk van wat je gebruikt en hoe je het gebruikt. Over het algemeen verzamelen en gebruiken wij drie categorieën gegevens:

 

 

Gegevens die je verstrekt

Dit zijn de gegevens die je zelf invoert wanneer je onze websites bezoekt of onze producten of diensten gebruikt. Deze gegevens bevatten bijvoorbeeld je naam, adres, woonplaats, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer, leeftijd, geboortedatum, producten die je gekocht hebt bij Carl Denig, de account naam en wachtwoorden die je aanmaakt, bankgegevens voor het betalen van producten etc.

 

 

Metadata

Dit zijn gegevens die worden verzameld of automatisch worden gegenereerd terwijl je de websites, producten of diensten van Carl Denig gebruikt. Metadata wordt vaak verzameld of gegenereerd wanneer je een computerapparaat gebruikt of wanneer je gegevens verzendt via een computernetwerk, zoals het internet. Deze gegevens bevatten gegevens die je gebruikt in de gebruikersinterface en tijdens andere apparaat-activiteiten, evenals IP-adressen, unieke apparaat-id's, MAC-adressen van Wi-Fi- en Bluetooth-apparaten, cookies en gegevens van computeractiviteiten.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking