ALGEMENE VOORWAARDEN

Deponering KvK:

Onze algemene voorwaarden en garantiebepalingen zijn gedeponeerd onder nummer D 362 bij de KvK in Amsterdam d.d. 27/07/2001. Ons KvK nummer is: 33031219.

Ruilen of retourneren in de winkel:

Binnen 14 dagen na aankoop kunnen goederen worden geruild, mits ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking. Afgeprijsde, speciaal bestelde of vervaardigde artikelen, kompassen, hoogtemeters, bergsportartikelen, slaapzakken en lijfgoederen kunnen niet worden geruild. Bij ruiling dient de aankoopbon te worden overlegd. Bij teruggave van goederen ontvangt u een tegoedbon, die één jaar geldig is. Wij geven geen geld terug.

Ruilen of retourneren in de webshop:

U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u ons daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen veertien (14) werkdagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, hebben we de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen veertien dagen na aflevering aan Carl Denig bv te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de eventuele plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken.

Garanties:

Carl Denig BV levert haar eigen producten (tenten, slaapzakken) met 5 jaar garantie op materiaal en constructiefouten. Normale slijtage, slijtage als gevolg van extreem of oneigelijk gebruik, of extreme omstandigheden vallen niet onder de garantie. Op overige artikelen geldt de fabrieksgarantie. 

Reparaties:

Ons atelier voert vakkundig reparaties uit aan uw tent, rugzak of kleding. Ook voor schoen-reparaties kunt u bij ons terecht. De ter reparatie af te geven goederen dienen gereinigd te zijn. Houdt in het hoogseizoen rekening met een langere reparatie termijn.

Rekeningnummers:

Rabobank Rotterdam rekeningnummer: 140329536
IBAN nr: NL61RABO0140329536
BIC nummer: RABONL2U 
BTW nummer: NL001410258B01

Toezending van producten en verzendkosten:

Alle zendingen worden na betaling verzonden op risico van de koper. Zendingen boven € 50,- zijn franco. Zendingen onder de € 50,- worden belast met € 4,50 verzendkosten.
Mocht u bestelling niet worden geleverd binnen de genoemde levertijd, dan kunt u, ook binnen de gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen, de verbintenis kostenloos ontbinden. Bij retourzending worden de kosten geretourneerd binnen 14 dagen. 

Prijzen:

Alle prijzen worden vermeld inclusief BTW. Bij acties geldt altijd het principe op=op en er wordt alleen geleverd tegen de actieprijs zolang de voorraad strekt. Type- en drukfouten worden voorbehouden

Privacy Unlimited Trails spaarprogramma:

Het Unlimited Trails programma voldoet aan de wetgeving van het College Bescherming van Persoonswetgeving en is ook bij hen geregistreerd.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking