Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen
Hilleberg Rogen

Hilleberg Rogen

0177
€ 1.260,00
Incl. BTW

De Rogen is een uitstekende allround tweepersoonstent voor tochten bij warmer weer waarbij een laag gewicht belangrijk is.

Kleur
 • Green

De Rogen is een uitstekende keuze voor elke reis tijdens de sneeuwvrije maanden van het jaar, waarbij een zeer laag gewicht van het grootste belang is. Het zelfdragende ontwerp is bijzonder geschikt voor diegenen die de voorkeur geven aan een koepelconstructie en is een goede optie voor moeilijkere pitching-omstandigheden.

 

Twee kruispalen van gelijke lengte vormen de basisvorm, en een kortere paal in het dak biedt hoofdruimte in het voorportaal en draagt ​​bij aan de algehele stabiliteit. Enkel openende paalmouwen zorgen voor snel opzetten, en bovenleidingen in de bodem van de buitenste tentwanden zorgen voor constante ventilatie. De binnententdeuren zijn allemaal gaas voor een permanente luchtstroom en beide vestibules kunnen worden weggerold voor extra dwarsventilatie.

 

De ruimtelijkheid en de zelfdragende constructie van de Rogen, samen met het opmerkelijk lage gewicht en het comfort van de twee vestibules, zullen onder meer peddelaars, bergbeklimmers, backpackers, fietstoeristen en jagers aanspreken. Deze zelfde eigenschappen maken de Rogen ook een aantrekkelijke keuze voor individuele reizigers die waarde hechten aan ruimte en maximaal comfort.

 

"Rogen" is een natuurgebied in het noorden van Zweden dat bekend staat om het kanoën.

 

Minimaal gewicht: 1,8 kg

Verpakt gewicht: 2,1 kg

Buitentent: Kerlon 1000

Palen (9 mm): 2 x 377, 1 x 127 cm

Haringen: 10 Y-Peg UL

 

"Minimumgewicht" verwijst alleen naar de buiten- en binnententen en de stokken. "Verpakt gewicht" omvat alle items die bij de tent worden geleverd.

 

Het Yellow Label van Hilleberg:

 

Yellow Label-tenten zijn de beste keuze als lichtgewicht de hoogste prioriteit heeft en als je reist in de sneeuwvrije maanden en in beschermd terrein of in warmere klimaten.

 

Hilleberg ontwerpt de Yellow Label-tenten voornamelijk op lichtgewicht. De modellen zijn bedoeld voor gebruik in warmere klimaten en in sneeuwvrije omstandigheden.

 

De Yellow Label tenten hebben binnententen met grote gaaspanelen die niet kunnen worden afgedekt, en kortere buitententwanden. Dit zorgt ervoor dat ze een uitstekende ventilatie bij warm weer hebben, maar ze kunnen koud aanvoelen in koelere omstandigheden.

Yellow Label-modellen zijn perfect voor lange of korte trips op meer beschermd terrein, maar hoewel ze een opmerkelijke sterkte hebben, maken hun lichtere materialen en hun ontwerp ze minder dan ideaal voor volledig blootliggend of hooggelegen terrein of afgelegen avonturen.

 

Yellow Label tenten zijn gebouwd met de lichtste materialen:

 • Kerlon 1000 buitententweefsel met een scheursterkte van 8 kg.

 • Waterkolom buitentent 5.000 mm

 • Waterkolom grondzeil 12.000 mm

 • 9 mm stokken.

 • 2 mm scheerlijnen.L

 • Lichtste binnentent- en vloerstoffen.

 • Lichtere ritsen.

 • Stokken met verschillende lengtes verminderen het gewicht.

 • Grote, vaste gaaspanelen op de binnentent en kortere buitententwanden zorgen voor een constante koelluchtstroom (die bij koudere omstandigheden koud kan aanvoelen).

 • Het interieur is ontworpen om het lichte gewicht te maximaliseren en toch voldoende ruimte te bieden.

 

Gewicht
2.100
Aantal personen
2
Hoogte binnentent
97 cm
Lengte binnentent
230 cm
Breedte binnentent
120 cm
Materiaal buitentent
20 D High Tenacity, 40 gram/m²
Materiaal binnentent
20 Denier Ripstop Nylon, 30 gram/m²
Materiaal grondzeil
50 Denier Nylon, 75 gram/m²
Materiaal stokken
9mm DAC Featherlite NSL poles
Waterkolom buitentent
5.000 mm
Waterkolom grondzeil
12.000 mm
Hilleberg
4 Items
787421358209
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking