Hilleberg Akto
Hilleberg Akto
Hilleberg Akto
Hilleberg Akto
Hilleberg Akto
Hilleberg Akto
Hilleberg Akto
Hilleberg Akto
Hilleberg Akto
Hilleberg Akto

Hilleberg Akto

Hill-13811
€ 800,00
Incl. BTW

De Akto is een ruime en verbazingwekkend lichte een persoons tent met echte all season-functie.

Kleur
  • Green

Minimumgewicht: 1,3 kg

Verpakt gewicht: 1,7 kg

Buitentent: Kerlon 1200

Stokken (9 mm): 1 x 293 cm

Pinnen: 10 V-pen

 

Toen Hilleberg de Akto meer dan 20 jaar geleden introduceerden, wisten ze niet dat de tent zo populair zou worden, en blijven. Hoewel slechts iets zwaarder dan de bivybag, biedt de Akto een bijna-luxe, all-season schuilplaats voor de solo-reiziger. Voorzien van een vestibule en het pack volume is klein genoeg om te passen in een zijvak van een rugzak.

 

Het is een ideale keuze wanneer je het lichtste gewicht nodig hebt. Een all-season solo tent. Hoewel de Akto niet is ontworpen voor extreem gebruik, heeft de tent zich bewezen tijdens verlengde poolexpedities, en is goed bestand tegen alle omstandigheden. Wandelaars, klimmers, fietsers en zee kajakkers waarderen zijn lichtgewicht roominess. De Akto wordt gebruikt in elke streek, over de hele wereld.

 

Long distance backpackers waarderen vooral het hebben van een stevige, comfortabele eigen kamer aan het einde van een lange dag op het parcours. Trekkers vinden het een uitstekende lichtgewicht nood accommodatie als traditionele accommodatie in verre oorden overvol, te duur of niet beschikbaar is. En langere gebruikers vinden het een van de weinige beschikbare tenten die genoeg ruimte heeft.

Hilleberg
6 Items
787421355024
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking