Care Plus Mosquito Net Bug Sheet Durallin Uitbreiden

Care Plus Mosquito Net Bug Sheet Durallin

Care Plus

CP-33706

Nieuw

Een multifunctioneel rechthoekig muskietennet dat je thuis én op reis optimaal beschermt tegen muggen, luizen, bedwantsen en vlooien.

Meer details

€ 13,95

incl. BTW

MULTIFUNCTIONEEL GEÏMPREGNEERD MUSKIETENNET
Wil je gezellig gaan picknicken, maar liever geen insectenbeten oplopen? Gebruik de Bug Sheet als grondzeil of leg het net onder je picknickkleed! Zit er geen hor voor de ramen, maar wil je toch graag je kamer ventileren? Zet de Bug Sheet als hor voor het raam! Hoe voorkom je dat bedwantsen in het matras je bijten? Leg de Bug Sheet op je matras! Ongelukje met je klamboe? Gebruik de Bug Sheet om je klamboe te repareren! Omdat de Bug Sheet Durallin® geïmpregneerd is, kun je hiermee zelfs je geïmpregneerde klamboe weer volledig malariamug-proof maken. 

GEÏMPREGNEERD MUSKIETENNET: VAN LEVENSBELANG
Een insectenbeet kan gevaarlijke ziekten veroorzaken, zoals malaria, knokkelkoorts (dengue), gele koorts en het West-Nijlvirus. In gebieden waar malaria heerst (let op: dit varieert soms per seizoen) heb je altijd een geïmpregneerd muskietennet nodig. De vorm malaria tropicana is een levensbedreigende ziekte. Een geïmpregneerd muskietennet kan besmetting voorkomen! Ga je op reis naar een tropische of subtropische bestemming? De Bug Sheet is de perfecte multifunctionele reispartner.

WAAROM EEN GEÏMPREGNEERDE BUG SHEET? 
Een geïmpregneerde Bug Sheet is een rechthoekig muskietennet dat bewerkt is met duurzame Durallin® impregnatietechnologie. Deze impregnatie werkt tot wel drie jaar bij dagelijks gebruik en voorkomt dat muggen op het net kunnen landen en erdoorheen steken. Ook beschermt het geïmpregneerde muggennet je op meerdere manieren tegen beten van luizen, bedwantsen en vlooien. 

WELK MUSKIETENNET KIES JE? 
Als het gaat om jouw gezondheid en die van je gezin neem je natuurlijk geen halve maatregelen. Wil je een goed en multifunctioneel muskietennet kopen, dat optimale bescherming biedt tegen muggen, luizen, bedwantsen en vlooien? De Bug Sheet van Care Plus heeft een maasgrootte (mesh) conform de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Onze geïmpregneerde Light Weight Bug Sheets bevatten 156 gaatjes per vierkante inch. Optimale bescherming, een laag gewicht én op meerdere manieren inzetbaar: de Bug Sheet is het ideale muskietennet! 

TIPS VOOR GEBRUIK VAN DE BUG SHEET
Dit rechthoekige muskietennet werkt optimaal als je je aan onderstaande richtlijnen houdt. Ventileer de ruimte eerst goed of gebruik dit muggennet gewoon in de open lucht. Plaats het net in elk geval voor zonsondergang, wanneer de meeste (malaria)muggen actief zijn.

OPTIMALE BESCHERMING 
Wil je jezelf en je gezin optimaal beschermen tegen vervelende en gevaarlijke reisziekten? Naast het gebruik van een geïmpregneerd muskietennet is het belangrijk om je huid zoveel mogelijk te bedekken met kleding, zeker als je naar buiten gaat. Smeer de onbedekte huid zorgvuldig in met een goed anti-insect product, zowel overdag als voor de nacht. De meeste muggen steken voornamelijk ’s nachts, maar de mug die knokkelkoorts (dengue) overbrengt is juist overdag actief. 

HANDIG OM TE WETEN
• Maasgrootte (mesh): 156. Conform norm Wereldgezondheidsorganisatie
• Afmetingen net (l x b): 2200 x 1100 mm
• Gewicht: 135 gram
• Vervaardigd van duurzaam polyestervezel
• Gebruiken in een goed geventileerde ruimte of buiten
• Na aanraking goed de handen wassen
• Buiten bereik van kinderen bewaren 
• Bewaar het net in de bijbehorende hoes op een donkere plaats
• Geïmpregneerde Bug Sheet weggooien? Ga naar een verzamelpunt voor chemisch afval

VOORDELEN:
 Inzetbaar als hor, grondzeil, anti-insect matrastopper
 Optimale bescherming tegen bedwantsen, teken en muggen
 Geimpregneerd: Optimale bescherming tegen (malaria) muggen
 Long-lasting Durallin® impregnatie blijft tot drie jaar effectief
 Geproduceerd volgens de WHO richtlijnen

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.