Svala Coolmax Gezichtsmasker Uitbreiden

Svala Coolmax Gezichtsmasker

Svala

Coolmax Gezichtsmasker

Nieuw

Het Finse outdoorkledingbedrijf SVALA heeft een innovatief gezichtsmasker ontworpen dat effectieve preventie biedt tegen de verspreiding van virussen.

Meer details

€ 15,00

incl. BTW

In eerste instantie lijkt dit gezichtsmasker een klassiek stoffen mondkapje, maar het is veel meer dan dat. Dit verstelbare gezichtsmasker kan over de neus en kin geplaatst worden, waardoor een veel groter deel van het gezicht bedekt wordt, zodat er geen lucht van boven, onder of  langs de zijkanten van het gezicht kan ontsnappen.

De speciaal behandelde 2-laags Coolmax stof zorgt ervoor dat het masker zelfs bij warmere temperaturen comfortabel aanvoelt. Het belangrijkste verschil met onbehandelde Coolmax is dat deze stof behandeld is met  een vuil- en waterafstotende ‘NUVA’-coating. Dit voorkomt dat er druppeltjes in de stof komen en biedt een betere bescherming dan onbehandeld materiaal.

Dit gezichtsmasker is zeer gebruiksvriendelijk en is daarom altijd klaar voor gebruik en direct inzetbaar.

Het SVALA masker is gemaakt conform Oeke-Tex 100 standaard en kan gemakkelijk 15 keer gewassen worden op 90° zonder het beschermende effect te schaden!

Kleuren: Wit

Materiaal: Coolmax 100% polyester. 

Gewicht: 220 Gram


Er is speciale zorg besteed aan de productie en verpakking van deze gezichtsmaskers volgens de geldende richtlijnen. Zo hebben de  werknemers o.a.  gelaatsbescherming en handschoenen te laten dragen tijdens de productie.

De maskers zijn per stuk verpakt in afsluitbare zakken. 

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.