Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris
Hilleberg Anaris

Hilleberg Anaris

0182
Laatste items in voorraad
€ 745,00
Inclusief belasting

De nieuwe Anaris is een zeer lichte en luchtige tweepersoonskamptent, geïnspireerd op het eerste Hilleberg-model, de Keb.

Kleur
  • Green
  • Sand

Hilleberg is overvallen door de overweldigende vraag naar tenten door alle in eigen land blijvende Sandinaviërs. Daarom hebben bijna alle Hilleberg tenten nu stevige levertijden, en zijn dan nog beperkt beschikbaar.

 

Levertijden:

Green: weer één beschikbaar.

Sand: weer drie beschikbaar

Red: week 30

 

Ontworpen voor backpackers en trekkers bij warm weer die wandelen met trekkingstokken. De constructie met twee vestibules is zo ontworpen dat je parallel aan je persoonlijke vestibules slaapt. Dit biedt indrukwekkende ruimte voor twee personen, met voldoende ruimte voor beide en een speciale ingang en vestibule voor elk. Het biedt ook - samen met het opmerkelijk lage gewicht van de Anaris - volumineuze luxe voor de individuele reiziger.

 

Backpackers die wandelstokken gebruiken om te wandelen, zoeken vaak naar een lichtgewicht manier om hun stokken in hun schuilplaats te integreren. Terwijl velen kiezen voor een minimale opstelling, zoals Hilleberg's Tarp 5 en Mesh Tent 1, biedt de Anaris een elegant lichte oplossing voor diegenen die het comfort van een echte Hilleberg-tent prefereren. Zoals bij alle Hilleberg modellen, heeft de Anaris buiten- en binnententen met elkaar verbonden, waardoor beide tegelijk kunnen worden opgezet of afzonderlijk kunnen worden gebruikt. De buitentent, gemaakt van het zeer lichte en sterke Kerlon 1000, biedt zowel uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en, dankzij de muren die niet helemaal naar de grond gaan en de gebogen patronen op hun bodem, een permanente luchtstroom. Rol beide deuren op beide vestibules volledig weg, en de volledig gaasdeuren en toegangswanden van de binnentent zorgen voor superieure ventilatie voor zeer warme omstandigheden.

 

De Anaris biedt ook meer niveaus van veelzijdigheid. Hoewel gebouwd voor een trekking pole pitch, kan het ook worden opgezet door de uiteinden van de nok op te hangen, en een of beide buitenste tentwanden kunnen volledig worden weggerold voor maximale luchtigheid bij warm weer. En voor degenen die op sommige reizen de optie van een meer minimale schuiloplossing willen, is de buitentent alleen al een soort 'super tarp': hij biedt de volledige functionaliteit van het wegrollen van muren en vestibule deuren en weegt slechts 640 gram.

 

Gewicht: 1.400 gram.

Buitentent stof: Kerlon 1000.

Stokken (niet inbegrepen): 2 wandelstokken ingesteld op 125 tot 135 cm

Haringen: 12 Y-Peg UL

 

De Anaris bevat buitentent, binnentent, scheerlijnen met lijngeleiders, haringen, opbergzakken voor haringen en tent, en instructies. De wandelstokken zijn niet inbegrepen.

 

Het Yellow Label van Hilleberg:

 

Yellow Label-tenten zijn de beste keuze als lichtgewicht de hoogste prioriteit heeft en als je reist in de sneeuwvrije maanden en in beschermd terrein of in warmere klimaten.

 

Hilleberg ontwerpt de Yellow Label-tenten voornamelijk op lichtgewicht. De modellen zijn bedoeld voor gebruik in warmere klimaten en in sneeuwvrije omstandigheden.

 

De Yellow Label tenten hebben binnententen met grote gaaspanelen die niet kunnen worden afgedekt, en kortere buitententwanden. Dit zorgt ervoor dat ze een uitstekende ventilatie bij warm weer hebben, maar ze kunnen koud aanvoelen in koelere omstandigheden.

Yellow Label-modellen zijn perfect voor lange of korte trips op meer beschermd terrein, maar hoewel ze een opmerkelijke sterkte hebben, maken hun lichtere materialen en hun ontwerp ze minder dan ideaal voor volledig blootliggend of hooggelegen terrein of afgelegen avonturen.

 

Yellow Label tenten zijn gebouwd met de lichtste materialen:

  • Kerlon 1000 buitententweefsel met een scheursterkte van 8 kg.

  • 9 mm stokken.

  • 2 mm scheerlijnen.L

  • Lichtste binnentent- en vloerstoffen.

  • Lichtere ritsen.

  • Stokken met verschillende lengtes verminderen het gewicht.

  • Grote, vaste gaaspanelen op de binnentent en kortere buitententwanden zorgen voor een constante koelluchtstroom (die bij koudere omstandigheden koud kan aanvoelen).

  • Het interieur is ontworpen om het lichte gewicht te maximaliseren en toch voldoende ruimte te bieden.

 

Kleur
Green,Sand
Hilleberg
1 Item
787421359008
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.