Hilleberg Akto Uitbreiden

Hilleberg Akto

Hilleberg

Nieuw

De Akto is een ruime en verbazingwekkend lichte een persoons tent met echte all season-functie.

Meer details

€ 670,00

incl. BTW

Green: 1 stuks op voorraad. Uitverkocht bij Hilleberg. Weer leverbaar vanaf week 37.

Red: leverbaar.

Sand: leverbaar.

 

Minimumgewicht: 1,3 kg

Verpakt gewicht: 1,7 kg

Buitentent: Kerlon 1200

Stokken (9 mm): 1 x 293 cm

Pinnen: 10 V-pen

 

Toen Hilleberg de Akto meer dan 20 jaar geleden introduceerden, wisten ze niet dat de tent zo populair zou worden, en blijven. Hoewel slechts iets zwaarder dan de bivybag, biedt de Akto een bijna-luxe, all-season schuilplaats voor de solo-reiziger. Voorzien van een vestibule en het pack volume is klein genoeg om te passen in een zijvak van een rugzak.

 

Het is een ideale keuze wanneer je het lichtste gewicht nodig hebt. Een all-season solo tent. Hoewel de Akto niet is ontworpen voor extreem gebruik, heeft de tent zich bewezen tijdens verlengde poolexpedities, en is goed bestand tegen alle omstandigheden. Wandelaars, klimmers, fietsers en zee kajakkers waarderen zijn lichtgewicht roominess. De Akto wordt gebruikt in elke streek, over de hele wereld.

 

Long distance backpackers waarderen vooral het hebben van een stevige, comfortabele eigen kamer aan het einde van een lange dag op het parcours. Trekkers vinden het een uitstekende lichtgewicht nood accommodatie als traditionele accommodatie in verre oorden overvol, te duur of niet beschikbaar is. En langere gebruikers vinden het een van de weinige beschikbare tenten die genoeg ruimte heeft.

Modeljaar / Seizoen Z12
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.