Hilleberg Niak Uitbreiden

Hilleberg Niak

Hilleberg

Nieuw

De Niak is een zeer eenvoudige, zeer lichte en zeer veelzijdige drie seizoens tent.

Meer details

€ 900,00

incl. BTW

Green: nog 1 stuks beschikbaar. Uitverkocht bij Hilleberg. Weer leverbaar vanaf week 37

Red: leverbaar vanaf week 25

Sand: leverbaar vanaf week 26

 

Minimumgewicht: 1,5 kg

Verpakt gewicht: 1,7 kg

Buitentent: Kerlon 1000

Stokken (9 mm); 2 x 370 CM

Pinnen: 10 Y-Peg UL

 

De Niak is een uitbreiding op Hilleberg's concept van zeer lichtgewicht en toch opvallend sterke drie seizoens tenten die is geïntroduceerd met de eenpersoons Enan. Ideaal voor twee mensen die zo licht mogelijk willen gaan. De Niak is ook een echt lichtgewicht paleis voor één persoon. De afmetingen zijn geschikt voor twee personen, maar de enkele deur en de langwerpige vestibule maken hem minder comfortabel dan de andere tweepersoonsmodellen, dus de Niak is vooral goed voor een ouder en een kind, of voor een persoon en een hond. Het is ook de perfecte drie seizoens tent wanneer je zo comfortabel mogelijk wilt zijn met een laag gewicht.

 

Net als bij de andere Yellow Label-modellen van Hilleberg, is de buitentent van de Niak gemaakt van lichtgewicht Kerlon 1000 en wordt deze ondersteund door dezelfde DAC NSL 9 mm stokken die worden gebruikt in de Red- en andere Yellow Label-modellen. Het eenvoudige, twee-stoks ontwerp - geïnspireerd op onze Red Label Unna-solotent - is snel op te zetten en zeer stabiel, en de enkele vestibule kan volledig worden weggerold om de luchtstroom door de volledig mesh binnententdeur te maximaliseren. Bovendien creëren bovenlijncurves langs de onderranden van de buitentent ruimte die zorgt voor een constante luchtstroom en zorgt er ook voor dat de buitentent overeenkomstig wordt uitgerekt voor optimale prestaties.

 

Voorafgaand aan zijn introductie ging de Niak door ruim 250 backcountry-nachten, bij alle weersomstandigheden, in Scandinavië en de VS, evenals in de Alpen en in Schotland. Twee-persoonsgebruikers waardeerden het lichte gewicht, en alleen gebruikers vonden het geweldig dat het zo'n ruime luxe bood met zo'n verrassend laag gewicht. Iedereen noemde het een uitstekende keuze voor elke zomer- of warmweertrip.

Kleur Green,Sand,Red
Gewicht 1.700 gr
Materiaal buitentent 20 D high Tenacy ripstop nylon
Materiaal binnentent 10 D ripstop nylon
Materiaal grondzeil 50 D ripstop nylon
Materiaal stokken DAC Featherlight
Waterkolom buitentent 5.000 mm
Waterkolom grondzeil 12.000 mm
Aantal personen 2
Hoogte binnentent 100 cm
Lengte binnentent 220 cm
Breedte binnentent 120 cm
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.