Carl Denig Summer Package Deal Mars Uitbreiden

Carl Denig Summer Package Deal Mars

CARL DENIG

SPD1

Nieuw

De Summer Package Deal van Carl Denig bestaat uit een Carl Denig tent, twee Carl Denig slaapzakken en twee Thermarest matjes.

Meer details

€ 887,00

incl. BTW

Om je de komende vakantie snel, makkelijk, goed en een beetje voordeliger op weg te helpen, hebben we twee mooi pakkage deals voor je samengesteld. 

De Package Deals bestaan uit een Carl Denig Mars koepeltent of een Carl Denig Jupiter tunneltent aangevuld met een Carl Denig Ijsland slaapzak en een Therm-a-rest matje. 

Afhankelijk van het type matje en slaapzak - synthetisch of dons gevuld - en of het gaat om een 1-persoons set of een 2-persoons set - varieert de setprijs van € 599,- tot € 620,- Je voordeel loopt op tot ruim € 250 tov de normale winkelprijs.

 

De aanbieding geldt zowel in de winkel als online of als je besteld via info@carldening.nl. Of bel Jaap voor meer info: 06-24504211.

 

De korting op de advies prijzen is 30%

 

Tent: Carl Denig Mars

Slaapzakken: Carl Denig IJsland CC

Matjes: Thermarest Trail Lite

 

Naar de Mars: Mars:

 

Naar de IJsland CC: IJsland

 

Naar de matjes: Thermarest Trail Lite

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.