Aanbieding! Sea to Summit Comfort Deluxe Insulated Large Uitbreiden

Sea to Summit Comfort Deluxe Insulated Large

Sea to Summit

StS-976639

Nieuw

Comfortabel, 8 cm dik, twee laags luchtbed. 202 cm lang, 63 cm breed.

Meer details

€ 188,97

incl. BTW

€ 269,95 incl. BTW

-€ 80,99

Dual-layer Air Sprung Cells ™ technologie met warmte refelcterende exkin platina en thermolite isolatie.

Twee lagen hoge resolutie Air Sprung Cells ™ die onafhankelijk van elkaar opgeblazen worden. De bovenste laag wordt opblazen naar persoonlijke comfort. De onderste laag wordt wat steviger opgeblazen om de matras dikte te geven voor de benodigde isolatie, en bescherming tegen ruw terrein. De twee onafhankelijk op te blazen lagen maken het mogelijk om comfortabel te blijven slapen als een van de lagen lek is.

De Air Sprung Cells ™ zijn de kerntechnologie van de Sea to Summit matrassen. In plaats van de typische schotjes constructie, worden Sea to Summit slaapmatten gebouwd met behulp van een dot-lassenpatroon om een ​​hoge oppervlakmatrix te creëren van onderling verbonden kamers, genaamd Air Sprung Cells ™. Air Sprung Cells ™ werken op dezelfde manier als een pocketveer matras, omdat elke cel onafhankelijk van elkaar de matras conformeert aan uw lichaamsvorm Dat voelt zachter en comfortabeler aan, met meer lichaamscontactgebied en drukverspreiding.

Dual Layer-constructie maakt gebruik van twee onafhankelijke hoge resolutie lagen, waardoor u meer gevoeligheid geeft door uw lichaamsgewicht en vorm over meerdere cellen te verdelen. De twee lagen worden gecompenseerd voor meer gelijkmatige isolatie en kussing.

Het Comfort Plus-assortiment biedt het meest effectieve systeem voor het fijne afstemming van het comfortniveau dat u in elke luchtmatras biedt. Als u op ongelijk of onbuigzaam terrein zit, kunt u de onderlaag van de matras zeer stevig op hoge druk als een barrière opblazen. U kunt dan de bovenste laag met de fijne afsluiter aanpassen tot een lagere druk om zachter en comfortabeler te voelen.

Het Dual Layer-ontwerp zorgt ook voor een niveau van ingebouwde redundantie. Als je uiteindelijk met een punt in een laag van de matras komt, dan kan je nog steeds door de nacht doorgaan met de andere laag van de matras intact.

Product eigenschappen:

  • Maat: Large

  • Kleur: Blauw</>

  • R-waarde: 5

  • Gewicht: 1325 gram

  • Lengte: 202 cm

  • Breedte: 64 cm

  • Dikte: 8 cm

  • Pakvolume Ø15x26 cm

  • Bovenzijde 40 D Soft stretch knit tip

  • Onderzijde 40D Nylon

KleurBlue
Gewicht1.325
Lengte202
Breedte64
R(isolatie)-waarde5
Dikte8
ModelRechthoekig
Pakmaat26*15
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.