NeoAir Xlite Large Uitbreiden

NeoAir Xlite Large

Thermarest

Nieuw

Voor een minimale verpakkingsgrootte en maximale prestaties biedt de NeoAir XLite de gouden standaard in lichtgewicht backpackcomfort.

Meer details

€ 219,00

incl. BTW

De ongeëvenaarde driehoekige kernmatrix biedt de beste warmte-gewichtsverhouding van elke luchtslaapmatconstructie. De constructie geeft de 6,4 cm dikke mat superieure stabiliteit, met de meeste inches lasnaad voor maximaal kampcomfort.

 

De compacte mat heeft een R-waarde van 4,2, waardoor gebruikers het hele jaar door comfortabel kunnen kamperen.

 

De XLite is voorzien van het hoogwaardige WingLock-ventiel, waardoor de mat drie keer sneller kan worden opgeblazen dankzij een grotere opening en eenrichtingsinflatie. Zoals alle Therm-a-Rest-kussens, is de NeoAir XLite op de markt gemaakt om kwaliteit te garanderen en de impact op het milieu te minimaliseren. De pad bevat een adembesparende pompzak, een compacte opbergzak en een veldreparatieset.

 

  • Ultralicht: geavanceerde stoffen en een taps toelopend ontwerp zorgen voor lichtgewicht comfort en warmte zonder een te groot volume..

  • Warm: reflecterende ThermaCapture™-technologie waarvoor patent is aangevraagd, houdt stralingswarmte vast.

  • De Triangular Core Matrix™-constructie minimaliseert het verlies van convectiewarmte en dat allemaal zonder de problemen met het volume, het gewicht of de duurzaamheid van dons en synthetische vullingen.

  • Comfortabel: 2,5 inch (6,4 cm) dikte en verbijsterde interne structuur bieden ongeëvenaarde stabiliteit en ondersteuning.

  • Ultra-packable: Low-bulk materialen maken de XLite-matras zo opvouwbaar als een waterfles.

  • WingLock™-klep: de intuïtieve en betrouwbare klep maximaliseert de luchtstroom voor gemakkelijker opblazen en sneller leeglopen. Wings toggle voor eenrichtingsinflatie om adem te besparen.

  • Inclusief pompzak, opbergzak en reparatieset

 

Artikelnummer: 13215

Kleur: Marigold. De mat op de foto's is Lemon Curry.

R-waarde 4.2

Gewicht: 460 gram

Breedte: 64 cm

Lengte: 196 cm

Dikte: 6,4 cm

Afmetingen verpakt: 28 cm x 12 cm

Bovenstof type: 30D rip HT Nylon 3

Type stof onderzijde 30D rip HT Nylon

Inbegrepen Pompzak, opbergzak en reparatieset

Materiaal(en) Nylon, Polyurethaan Nylon,

Land van herkomst: USA. Gemaakt van de beste Amerikaanse en wereldwijde materialen

KleurLemon Curry
MaatL
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.