Aanbieding! Sea To Summit Comfort Deluxe Insulated Regular Wide Uitbreiden

Sea To Summit Comfort Deluxe Insulated Regular Wide

Sea to Summit

StS-976638

Nieuw

Comfortabel, 8 cm dik, twee laags luchtbed. 183 cm lang, 63 cm breed.

Meer details

€ 131,59

€ 206,57

-€ 74,99

Dual-layer Air Sprung Cells ™ technologie met warmte refelcterende exkin platina en thermolite isolatie.

Twee lagen hoge resolutie Air Sprung Cells ™ die onafhankelijk van elkaar opgeblazen worden. De bovenste laag wordt opblazen naar persoonlijke comfort. De onderste laag wordt wat steviger opgeblazen om de matras dikte te geven voor de benodigde isolatie, en bescherming tegen ruw terrein. De twee onafhankelijk op te blazen lagen maken het mogelijk om comfortabel te blijven slapen als een van de lagen lek is.

De Air Sprung Cells ™ zijn de kerntechnologie van de Sea to Summit matrassen. In plaats van de typische schotjes constructie, worden Sea to Summit slaapmatten gebouwd met behulp van een dot-lassenpatroon om een ​​hoge oppervlakmatrix te creëren van onderling verbonden kamers, genaamd Air Sprung Cells ™. Air Sprung Cells ™ werken op dezelfde manier als een pocketveer matras, omdat elke cel onafhankelijk van elkaar de matras conformeert aan uw lichaamsvorm Dat voelt zachter en comfortabeler aan, met meer lichaamscontactgebied en drukverspreiding.

Dual Layer-constructie maakt gebruik van twee onafhankelijke lagen Air Sprung Cells ™, waardoor u meer gevoeligheid geeft door uw lichaamsgewicht en vorm over meerdere cellen te verdelen. De twee lagen worden gecompenseerd voor meer gelijkmatige isolatie en kussing.

Het Dual Layer-ontwerp zorgt ook voor een vorm van ingebouwde veiligheid. Bij een lek in de onderste laaag kan je nog doorslapen op de andere laag van de matras.

Het Comfort Plus-assortiment biedt het meest effectieve systeem voor het fijne afstemming van het comfortniveau dat u in elke luchtmatras biedt. Als u op ongelijk of onbuigzaam terrein zit, kunt u de onderlaag van de matras zeer stevig op hoge druk als een barrière opblazen. U kunt dan de bovenste laag met de fijne afsluiter aanpassen tot een lagere druk om zachter en comfortabeler te voelen.

Het Dual Layer-ontwerp zorgt ook voor een niveau van ingebouwde redundantie. Als je uiteindelijk met een punt in een laag van de matras komt, dan kan je nog steeds door de nacht doorgaan met de andere laag van de matras intact.

Product eigenschappen:

 • Maat: Regular-Wide

 • Kleur: Blauw

 • R-waarde: 5

 • Gewicht: 1215 gram

 • Lengte: 183 cm

 • Breedte: 64 cm

 • Dikte: 8 cm

 • Pakvolume Ø14x26 cm

 • Bovenzijde 40 D Soft stretch knit tip

 • Onderzijde 40D Nylon

 • Vulling: white TPU with antimicrobial treatment

KleurBlue
Gewicht1.215
Lengte183
Breedte64
R(isolatie)-waarde5
Dikte8
ModelRechthoekig
Pakmaat26*14
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.