Aanbieding! Carl Denig Groenland 550 Uitbreiden

Carl Denig Groenland 550

CARL DENIG

Nieuw

De Groenland 550 mummie van Carl Denig is gevuld met 550 gram eendendons.

Meer details

€ 149,00

incl. BTW

€ 169,00 incl. BTW

-€ 20,00

De Groenland 550 is een echte Carl Denig mummie. Het eendendons heeft een gemiddelde fill power, waardoor de mummie minder geschikt is voor winterse omstandigheden. Het materiaal van de binnen en buiten tijk is wat zwaarder, waardoor de Groenland zwaarder uitvalt dan een vergelijkbare slaapzak uit onze Nova Zembla serie.

 

Voor een zéér ervaren mannelijke outdoor specialist is de slaapzak geschikt voor temperaturen tot -5° Celcius. Voor normale mannen tel je vijf graden bovenop de Carl Denig comfort temperatuur. Vrouwen zijn iets gevoeliger voor kou, dus dan tel je tien graden bovenop de Carl Denig comfort temperatuur.

 

De Groenland wordt in ons atelier in Polen gemaakt. Het eendendons komt uit Europa. Alleen het materiaal waarvan de tijken worden gemaakt komt nog uit China.

 

Gewicht: 1.120 gram

Maat: medium

Afmetingen lengte/breedte/breedte voeteneind: 210 * 78 * 35 cm

Comfort temperatuur Carl Denig: - 5 ° C

Comfort temperatuur ♂: 0° C

Comfort temperatuur ♀: 5 C

Soort dons: eendendons

Vulgewicht dons: 550 gram

Fill power dons: 550 CUIN

Schotjes: elastisch trapezium

Materiaal buitentijk: Nylon microvezel

Materiaal binnentijk: Nylon microvezel

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.