NeoAir UberLight Orion L Uitbreiden

NeoAir UberLight Orion L

Thermarest

13249

Nieuw

Van alpinisten tot thru-hikers, degenen die de lichtste uitrusting nodig hebben, hebben een nieuwe standaard voor ultralicht comfort met deze 340 grams pad.

 

Nieuw model, met verbeterd ventiel!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 240,00

incl. BTW

Als het absoluut lichtste geïsoleerde luchtbed dat er is, houdt de UberLite je rugzak vederlicht op pad. De gepatenteerde constructie zorgt voor de kritische warmte die nodig is in het achterland. Met 6,4 cm van het legendarische NeoAir-comfort, maakt de minimale UberLite een grote indruk tijdens nachten in het achterland. Om de ontberingen van het achterland te doorstaan, voldoen de unieke stoffen en constructie aan de strikte duurzaamheidsnormen. Inclusief opbergzak en reparatieset.

 

  • Vedergewicht: Met een gewicht van 340 gram in Large zet de UberLite een nieuwe standaard voor ultralicht comfort.

  • Minimale verpakkingsgrootte: krimpt kleiner dan elke NeoAir® ooit.

  • Groot comfort: 6,4 cm dikte biedt luxe rust na je snelle en lichte activiteiten.

  • Betrouwbare NeoAir®-constructie: gebouwd met de vertrouwde Triangular Core Matrix ™ om rust te maximaliseren tijdens lange, backcountry-doelen.

  • WingLock ™ -ventiel: het intuïtieve en betrouwbare ventiel maximaliseert de luchtstroom voor gemakkelijker opblazen en sneller leeglopen.

  • Vleugels wisselen voor eenrichtingsinflatie om adem te besparen.

 

Pompzak, opbergzak en reparatieset inbegrepen

Gewicht 340 gr
Lengte 196 cm
Breedte 64 cm
R(isolatie)-waarde 2.3
Dikte 6.4
Model Mummie
Pakmaat 19 cm xx 10 cm
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.