NeoAir® XLite® Llarge Uitbreiden

NeoAir® XLite® Llarge

Thermarest

Nieuw

De Thermarest NeoAir XLite Large is de lichtste slaapmat in de NeoAir collectie, en daarmee een van de lichtste slaapmatten die er te koop is.

Meer details

€ 165,25

De Thermarest NeoAir XLite Large is de lichtste slaapmat in de NeoAir collectie. De Thermarest NeoAir XLite Large heeft een dikte van 6,3 cm en een hoog isolerend vermogen. Aan de binnenzijde van deze slaapmat bevindt zich een laagje aluminium materiaal dat ervoor zorgt dat de warmte reflecteert naar het lichaam. De binnenwanden tussen de luchtkamers maken deze mat extra statbiel.

Ultralight: Geavanceerde materialen en een taps toelopend ontwerp maken dit tot een van de lichtste 3-seizoenen backpacking luchtmatrassen die bestaat, zonder concessies te doen aan de warmte-tot-gewicht ratio.

Warm: Gepatenteerde, reflecterende ThermaCapture ™ technologie houdt de lichamswarmte vast. De driehoekige Core Matrix ™ -constructie minimaliseert het convectieve warmteverlies. Alles zonder de massa, gewicht of duurzaamheidsproblemen van dons- en synthetische vullingen.

Comfortabel: 6 cm-dikte, soft-touch stoffen en interne structuur met kamers zorgen voor ongeëvenaarde stabiliteit en ondersteuning.

Ultra-Packable: Lage gewicht materialen maken het XLite matras tot de meest compacte NeoAir matras ooit - zo verpakbaar als een waterfles.

Gewicht 460
Lengte 196
Breedte 63
R(isolatie)-waarde 3,2
Dikte 6,3
Model Mummie
Pakmaat 28 x 11,5
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.