NeoAir Xtherm, Large Uitbreiden

NeoAir Xtherm, Large

Thermarest

Nieuw

Meer warmte per gram dan enig ander luchtbed ter wereld.

Meer details

€ 188,43

De XTherm ™ -luchtmatras levert verreweg de grootste warmte- / gewichtsverhouding die beschikbaar is in alle luchtbedden, met een zachtere, niet-wegglijdende structuur voor beter huidcomfort en een stillere rust. Meerdere, reflecterende ThermaCapture ™ -lagen geven het XTherm ™ -luchtmatras een echte vier seizoenenwarmte zonder het gewicht of de massa die meestal te vinden is in een wintervriendelijke matras.

 

  • Ongeevenaarde warmte op gewicht: Octrooi aangevraagd, reflecterende Thermacapture ™ -technologie houdt stralingswarmte vast terwijl de Triangular Core Matrix ™ -constructie convectieverwarmingsverlies minimaliseert, en dit allemaal zonder de bulk-, gewichts- of duurzaamheidsproblemen van dons en synthetische vullingen.

  • Uitmuntend comfort: 2,5 inch (6 cm), zacht aanvoelende stoffen en interne structuur met verbogen binnenzijde bieden ongeëvenaarde stabiliteit en ondersteuning.

  • Compact inpakken: de XTherm ™ -matras is vrij van logge, conventionele isolatiematerialen. Volume ter grootte van een één liter waterfles.

  • Ultralight: geavanceerde materialen en een taps ontwerp verminderen het gewicht zonder de isolatiewaarde te verlagen.

  • Stuff sack en reparatieset inbegrepen.

Gewicht 570
Lengte 196
Breedte 63
R(isolatie)-waarde 5,7
Dikte 6,3
Model Mummie
Pakmaat 28 x 11
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.