Eenvoudig bestellen

in drie stappen zonder account

  • Eenvoudig en veilig betalen via iDeal, PayPal of vooruitbetaling per bank.
  • 14 dagen retourrecht na ontvangst

Snelle levering

gratis verzending boven € 50,-

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Verzending via TNT Express

Carl Denig winkel

Amsterdam : 020 - 626 2436

The North Face Store

The North Face Store

In 1966 begonnen twee buitensporters met een klein bergsportwinkeltje in North Beach, San Francisco. De winkel noemde zich al snel The North Face, omdat op het noordelijk halfrond dit het koudste en meest uitdagende deel van een berg is. In 1968 werd een begin gemaakt met een eigen lijn van kleding en bergsportartikelen.

Nu, meer dan 50 jaar na de bescheiden start, heeft The North Face een uitgebreide kleding lijn, uitrusting en schoenen. The North Face blijft innoveren en grenzen verleggen, zodat jij dat tijdens je ontdekkingstochten ook kunt doen. Ze zijn er natuurlijk ontzettend trots op dat we de eerste keus zijn van 's werelds meest gerenommeerde klimmers, alpinisten, extreemskiërs, snowboarders, duurlopers en verkenners. The North Face blijft zich onwrikbaar toeleggen op baanbrekend ontwerp, zodat jij je outdoorgrenzen kunt blijven verleggen. Never Stop Exploring.

Krijg een Horizon Cap kado bij je aankoop van een The North Face jack. Kies je cap uit in jouw maat en kleur.  Het bedrag wordt automatisch verrekend bij je bestelling.

https://www.carldenig.nl/the-north-face-horizon-cap.html