Eenvoudig bestellen

in drie stappen zonder account

  • Eenvoudig en veilig betalen via iDeal, PayPal of vooruitbetaling per bank.
  • 14 dagen retourrecht na ontvangst

Snelle levering

gratis verzending boven € 50,-

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Verzending via TNT Express

Carl Denig winkel

Amsterdam : 020 - 626 2436

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Kort is korting

Jack Wolfskin is een van de toonaangevende aanbieders van functionele outdoorkleding, in Europa en houdt zich al sinds ruim 30 jaar hoofdzakelijk bezig met de bescherming tegen regen, wind en sneeuw. Jack Wolfskin GmbH & Co. KGaA is opgericht in 1981 in Frankfurt, sinds 1997 gevestigd in Idstein in het Duitse Taunusgebergte en heeft ca. 600 medewerkers in dienst.        
               
Producten van Jack Wolfskin worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit, toepassingsgerichtheid en innovatie. De afgelopen jaren introduceerde Jack Wolfskin met succes talrijke nieuwtjes op het gebied van materialen en producten. Allemaal producten waarmee je je 'thuis in outdoor' kunt voelen en plezier kunt beleven aan outdoor-activiteiten

Het doel van Jack Wolfskin is om zoveel mogelijk mensen te motiveren de natuur actief te beleven.   

Doel van onze producten is dat ze door de hoge kwaliteit, op het nut voor de gebruiker gerichte innovaties en een hoge mate van comfort ertoe bijdragen dat mensen zich bij elk weertype 'thuis in outdoor' voelen.        
               
En ons enthousiasme voor natuurbeleving brengt heel vanzelfsprekend met zich mee dat we de natuur als leefruimte waarin we actief zijn met groot respect behandelen.