Ortovox Fleece Jacket M
Ortovox Fleece Jacket M
Ortovox Fleece Jacket M
Ortovox Fleece Jacket M

Ortovox Fleece Jacket M

RK86987-90201
Niet op voorraad
€ 190,00
Incl. BTW
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
Kleur
  • Black-Raven


Het FLEECE JACKET voor heren is een allrounder met hoge functionaliteit, grote bewegingsvrijheid en natuurlijke klimaatregeling voor koude winterdagen op de berg.

 

Hoogtepunten

  • Hoog niveau van comfort en klimaatbeheersing.

  • Duurzaam en ademend.

  • Super duurzaam dankzij het gebruik van wol en gerecycled polyester

 

Een speciaal breiproces geeft het beproefde fleecejack een matte afwerking die de eenvoudige, sportieve look benadrukt. De hoogwaardige materialen zijn bovendien superduurzaam: de hoody heeft een unieke mix van zachte merinowol aan de binnenkant en gerecycled polyester aan de buitenkant, waardoor hij bijzonder duurzaam en ademend is.

 

Omdat MERINO FLEECE extreem elastisch is, past het FLEECE JACKET voor heren zich perfect aan het lichaam aan en biedt het tegelijkertijd maximale bewegingsvrijheid. Zachte merinowol voelt aangenaam aan op de huid en zorgt voor een comfortabele klimaatbeheersing door zowel vocht als temperatuur op natuurlijke wijze te reguleren.

 

Twee zijzakken met traditionele loden van het bedrijf STEINER houden je handen lekker warm en bieden voldoende ruimte voor de kleine benodigdheden die je nodig hebt binnen handbereik. Door een speciale verwerkingstechniek zorgen de duimlussen voor een perfecte afsluiting, zodat ook hier geen warmte verloren gaat. Onze FLEECE JACKET voor heren is dus klaar voor al je winteractiviteiten in de bergen en in de valleien.

Gebruiksgebied

Alpine klimmen 2/5

Hoogalpine 3/5

Alpine 5/5

Skitour 5/5

Freeride 4/5

Producteigenschappen

 

Beschermende kraag

2 voorzakken

Duimlussen

Normale pasvorm

 

Materiaal eigenschappen

 

Merino op de huid

Hoog ademend vermogen

Zeer rekbaar

Hoge duurzaamheid en robuustheid

Snel rijden

Comfortabel om te dragen

 

Materiaal

 

Naar het materiaalwoordenboek

 

HOOFDMATERIAAL: 64% polyester (gerecycled) + 30% scheerwol (OWP-Merino) + 6% elastaan INZETSTUKKEN: 100% scheerwol (OWP-MERINO)

Merino binnenkant

 

Onze duurzame MERINO WOL is afkomstig van gecontroleerde, ethische schapenboerderijen. Het is aangenaam zacht, onderhoudsvriendelijk en zorgt door zijn vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen voor een optimaal lichaamsklimaat.

loden steiner

 

Loden biedt al eeuwen bescherming tegen de elementen. Tegenwoordig gebruikt ORTOVOX hoogwaardige loden materialen van het traditionele Oostenrijkse bedrijf STEINER en combineert deze met nieuwe stoffen.

Maat
L
M
S
XL
Kleur
Black-Raven
Ortovox
4251422583299
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking