AF EN TOE EVEN JE HOOFD LEEG WANDELEN

We blijven nog een tijdje zoveel mogelijk binnen, zo hebben we afgelopen dinsdag met het hele land afgesproken. Dat is verstandig en daar houden we ons aan. Maar af en toe een wandeling maken, alleen of op gepaste afstand van je wandelmaatje blijft natuurlijk fijn! Een rondje door de uiterwaarden, een ommetje met je hond, lopend naar je supermarkt, alles helpt om je hoofd weer lekker fris te maken.

Grootste wandelschoenencollectie van Amsterdam
Ben je toe aan fijne nieuwe wandelschoenen? Wij hebben ruim 2000 paar op voorraad! Wij hebben onze hele schoenencollectie online staan. Merken die wij verkopen zijn o.a. Meindl. Lowa, Hanwag, Zamberlan, Hoka, La Sportiva, Scarpa en Innov-8.

Thuis schoenen passen? Gratis haal- en brengservice!
Kom je liever helemaal niet buiten? Dan brengen wij onze winkel naar je toe. Woon je in de regio Amsterdam, dan kan je elke dag tussen 12-17 uur bellen met onze outdoor adviseurs Mark of Eric voor een telefonisch consult: 020-6262436. Als duidelijk is welke schoen je zoekt leveren we op afspraak maximaal 3 paar schoenen aan huis. Je past op je gemak de schoenen en na 2 dagen komen wij weer bij je langs om de schoenen van je keuze af te rekenen met ons mobiele pinapparaat.

Naar alle dames schoenen

Naar alle heren schoenen


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.