PERSONAL SHOPPING IN ONZE WINKEL

Wij proberen er voor jou en voor onszelf het beste te maken in deze ingewikkelde tijden. Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken zijn wij vanaf vandaag alleen op afspraak geopend.


Onze winkel bezoeken
Wil je langskomen in onze winkel? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke winkelsessie. Alleen dan kunnen wij je de aandacht en service geven die je van ons gewend bent en bovendien kunnen we op deze manier de RIVM richtlijnen waarborgen. Uiteraard nemen we extra hygiëne-maatregelen, we houden minimaal 1,5 meter afstand en wij voorkomen iedere vorm van lichamelijk contact. De winkel en de betaalautomaat worden extra vaak gereinigd.
Een afspraak maken kan via 06-24504211 of jaap@carldenig.nl.

Webshop: stel gerust je zoekvraag!
Vanzelfsprekend is onze webshop gewoon 24/7 geopend! Ben je op zoek naar een bepaald kledingstuk of artikel en kan je het online niet vinden? Stuur dan een mailtje naar info@carldenig.nl en we lossen het voor je op.

Reparaties/onderhoud en andere openstaande vragen
Heb je ski's of reparaties bij ons ingeleverd of staat er een bestelling of garantieaanvraag open? Dan nemen wij binnenkort contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hopen dat we met z’n allen de komende tijd zo goed en gezond mogelijk doorkomen. Zorg goed voor elkaar. Wij staan voor u klaar!

MAAK EEN PERSONAL-SHOPPING AFSPRAAK
VIA: 06-24504211 of jaap@carldenig.nl


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.