Maak kans op een echte skeleton clinic!

Op zondag 23 december krijg je de unieke kans om, onder leiding van de door Carl Denig gesponsorde olympische skeleton atleet Kimberley Bos, met een skeletonslee een afdaling* te maken van de bobbaan in Winterberg. Een echte afdaling van de bobsleebaan dus!

Samen met Kimberley ga je er een gezellige dag van maken. Je start bij de bobbaan met een trackwalk en uitleg over de sport. Na de gezamenlijke lunch krijg je uitleg over het sleeën en daarna begint het afdalen.

Hieronder staat een indicatie van het tijdpad voor de dag.

10.00 uur welkom bij bobbaan in Winterberg

10.10 uur start trackwalk

11.30 uur lunch

13.00 uur Uitleg sleeën

14.00 uur Afdalen

16.00 uur Afronding

Je eerste afdaling zal niet van de top van de baan zijn, maar je begint net zoals Kimberley begonnen is, onderaan de baan. In Winterberg zijn dit de onderste zes bochten van de baan. Hierdoor blijft de snelheid beperkt en is het veilig voor een beginnende skeleton atleet om de eerste ervaring op te doen in de sport. Deze unieke ervaring willen we je dan ook bieden. Uiteraard wordt je goed verzorgd, met het juiste materiaal om te zorgen dat je zo goed mogelijk beschermd bent tijdens de afdaling. Feitelijk is het een uit de kluiten gewassen glijbaan en je krijgt de kans deze af te gaan.

Kimberley en haar team gaan ervoor zorgen dat het een ervaring wordt die je nooit zal vergeten en dat je veilig beneden komt.

Hoe kan je de clinic winnen?

Hopelijk ben je al overtuigd en zien we jouw aanmelding snel tegemoet. Je stuurt een mailtje naar jaap@carldenig.nl met daarin een korte motivatie waarom jij graag van de skeletonbaan zou willen gaan. Aanmelden kan tot aanstaande zaterdag 15 december 12.00 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

We zien je graag op 23 december in Winterberg!

* Op deelname aan de afdaling zijn de voorwaarden van toepassingen hieronder te vinden zijn.

Deelnemers voorwaarden afdaling

* Deelname is op eigen risico.

* Deelnemers moeten minimaal 14 jaar zijn. Onder de 18 jaar is schriftelijke toestemming van een ouder/verzorger noodzakelijk.

* Deelnemers zijn op de hoogte dat deze activiteit wordt afgeraden bij één van de volgende gezondheidscondities:

o Hernia (in het verleden) van de rug of nek

o Zwangerschap

o Pacemaker

o Claustrofobie

o Epilepsie

o Osteoporose

* Bij afmelding worden de kosten van 65 euro p.p. in rekening gebracht.

* Tijdens de dag wordt er beeldmateriaal gemaakt ten behoeve van het online platform van Kimberley Bos en ter promotie van de skeleton sport. Mocht je bezwaar hebben tegen het gebruik van dit beeldmateriaal voor dit doeleinde, vragen wij je dit op voorhand te laten weten via info@sportpromotions.n


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.