Eenvoudig bestellen

in drie stappen zonder account

  • Eenvoudig en veilig betalen via iDeal, PayPal of vooruitbetaling per bank.
  • 14 dagen retourrecht na ontvangst

Snelle levering

gratis verzending boven € 50,-

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Verzending via TNT Express

Carl Denig winkel

Amsterdam : 020 - 626 2436

Carl Denig Merino Collectie

CARL DENIG MERINO WOL

COMFORTABEL DUURZAAM & ‘NO-SMELL’

Merino wol is de perfecte base-layer! Van nature is merino temperatuur- en vochtregulerend. Merino wol heeft ook zelfreinigende eigenschappen waardoor je het langer kan dragen en minder vaak hoeft te wassen.

Carl Denig Merino dames Carl Denig Merino heren Carl Denig Merino beanie

Waarom?

VOORDELEN CARL DENIG MERINO

1. Langdurig fris.

Merino wol heeft van nature een neutraliserende werking op geur. We kennen klanten die hun shirt drie weken aan hebben gehad zonder nare ‘geurtjes’!

2. Temperatuur regulerend

Merino is koeler als het warm is en warmer wanneer het koud is in vergelijking met katoen of polyester shirts.

3. Goede pasvorm.

We hebben veel aandacht besteed aan een goede pasvorm van onze producten. Onze shirts hebben bijvoorbeeld een langer rugpand waardoor je rug beter beschermd is tijdens je activiteiten in de buitenlucht.

ONZE MERINO KOMT UIT AUSTRALIË

Het Merino schaap is een bijzonder schaap met bijzondere wol. Dankzij de vele huidplooien produceert een Merino schaap wel 5 kilo wol per jaar. Per vierkante centimeter groeien tien keer zoveel haartjes dan bij een ander schaap. De fijne structuur maakt het mogelijk om er dunnere en kwalitatief hoogwaardige kleding van te maken die niet kriebelt! Waarom Australië? Daar hebben we een producent gevonden die aan al onze duurzaamheids- en prijs/kwaliteitseisen voldoet.

Wassen

Merinowol hoeft minder vaak gewassen te worden dan normale kleding door de zelfreinigende werking van de wolvezel. Je kan de kleding gewoon op 30°C wassen in de wasmachine met een wolwasmiddel. De kleding kan zonder problemen in de droger, liefst op een lage temperatuur.

Certificaten